CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 30. september 2007

BOH - Bogen om Hjemmet 2 - Køkkenet


Dette LO er lavet til BOH-udfordringen på Majers blog, denne gang om køkkenet. For snart 5 år siden startede vi på en total renovering af vores hus, og køkkenet var det første vi tog fat på. Vi valgte et Tvis-køkken - man er vel lokal ;-), nej, ikke kun derfor, men det var faktisk det vi på daværende tidspunkt faldt for, og min bror arbejdede på Tvis Køkkener, så han var behjælpelig hele vejen igennem. Faktisk kunne vi ikke have lavet alt det uden hans hjælp... Det nye alrum nyder vi til fulde i dag, og det er faktisk det rum vi opholder os mest i. Materialerne er fra MME Trés Jolie, og derudover er der brugt prima blomster, blonde- og organzabånd, chipboard tal, brads, embellishments fra Rayher - og selvfølgelig - sværte ;-)

lørdag den 29. september 2007

Awarden sendes videre


Så er jeg klar til at sende NiceMattersAwarden videre... og jeg har valgt at give den til Diana, Lone, Majer, Anne Thormose og Anne Bente, som alle er søde til at lægge en kommentar på min blog. Det er der mange andre der også er - og det er jeg meget taknemmelig for - og jeg har så valgt ikke at sende awarden retur til giveren ;-) eller at give den til dem jeg tidligere har sendt den til. Så håber jeg awarden når videre ud i blog-verdenen ;-)

mandag den 24. september 2007

Rialto broen


Dette er endnu et LO fra vores ferie i Italien i år. Billedet er fra Rialto broen i Venedig, en stor, smuk og gammel bro, som oser at historie. Som i hele Venedig, vrimler det med turister, forretnignsfolk og lokale, som bare passer deres job, når der ellers er plads til det.
Papiret er fra Li-om-hjørnet og er nyt fra DCWV, med perlemorseffekt. Ellers er der brugt knapper og thickers i filt, lidt bånd, brads og scrappers floss. Jeg har i mellemtiden tilføjet datoen til højre for hjertet...selv om dette også står på nogle af de andre LO´s fra ferien...
Farverne snyder en lille smule, men det er ikke vejr til udendørs fotos i dag ;-)

1000 tak, Kirsten


Kirsten/Kimic har være så sød at give mig denne NiceMattersAward. Det luner sørme på sådan en kold og regnvåd dag! Jeg synes kun det er sjovt og dejligt at besøge de forskellige blogs og se hvad der rører sig i de små scrappe-hjem, og blive inspireret af alle de lækre indlæg. Jeg vil lige bruge lidt tid inden jeg sender awarden videre, der er jo mange der fortjener den. 1000 tak, Kirsten ;-D

tirsdag den 18. september 2007

BOM 9 Familien (LO uden foto)



Dette LO er lavet til 9. BOM udfordring på SIF. Det omhandler familien, med fri fortolkning af, hvordan LO´et laves, om man vil præsentere familien, o.s.v.

Jeg har valgt at løse denne udfordring, uden at sætte billede på.... men at få mine tanker og følelser omkring min familie skrevet ned... frit tænkt og skrevet sådan en almindelig tirsdag i september! Og det bekræfter mig i, at vi skal værne om hinanden mens vi har hinanden!

Papiret er fra den nye Basic Grey serie "Mellow", derudover er der brugt skumbogstaver, filthjerter fra American Crafts, photo anchors, sværtede chip-hjørner, knapper, scarppers floss og signo uniball og zig writer.

søndag den 16. september 2007

Best Blog Friend


Charlotte har sendt denne søde award til mig ;-) 1000 tak! Det er jo altid dejligt at blive betænkt med en award... og jeg skal så give den videre til 2 andre ... der støder jeg så på mit problem. Jeg ville gerne give den videre til to håndfulde i stedet for.... men det går nok ikke... så disse to små søde venner sender jeg videre til Sabina og Kirsten/Kimic, som jeg begge synes fortjener de små venner på deres blog, ligesom alle jer andre, der tit besøger min og skriver kommentarer til mig. Jeg håber så, at vennerne her, også når videre til alle jer andre ;-)

fredag den 14. september 2007

Udfordringer fra Li-Om-Hjørnet



Det er som sagt lidt af en opgave Sabina har sat mig på denne gang... rødt og lyserødt er SÅ uvant for mig, men des større udfordring! Materialer til LO og kort er fra Karen Marie Klip samt lidt rub-ons, prima og filt blomster. LO´erne kan også ses på Li-Om-Hjørnet.
Dette er samtidig mit første forsøg på at farvelægge et magnolia stempel til kort (Dianas skitse) og som så meget andet, øvelse er som altid nødvendigt. Men det er enormt hyggeligt at sidde og lege med. Men jeg tror dog, at jeg også skal have købt et par lidt mere neutrale farveblyanter også... og så er det ellers bare at stemple - farve - stemple - farve ....
Nu venter weekenden forude, og mon ikke den indbyder til lidt indendørs sysler også.
Rigtig god weekend :-D

mandag den 10. september 2007

At scrappe til S-A-M

Disse LO´s startede jeg på til S-A-M. Men det er sørme noget helt andet at "sidde" og scrappe i sådan et mekka ;-) - det er jo næsten umuligt at tænke og være kreativ med alle de indtryk og fristelser rundt omkring på standene. Sikke en fed oplevelse - som førstegangs-deltager, suger man bare alle indtryk til sig og SHOPPER! Papir, dims o.s.v. - og især Magnolia stempler!! Det havde jeg ikke lige forestillet mig, jo et enkelt eller to, men 8!! Håber så bare jeg kan få lidt gang i dette, som er et lidt hyggeligt alternativ til scrapbooking. Jeg deltog i Dianas (m.fl.) farve-komsammen, og jeg synes de gav en hurtig og overskuelig vejledning i at farvelægge stempler på flere måder - så er det bare at kunne huske det, og komme igang med at øve sig! Og så var det også dejligt lige at få sagt "hej" til nogle af jer IRL, andre får jeg forhåbentlig hilst på næste gang, jeg glæder mig i hvert fald også meget til convention til oktober!

Dette LO er med billeder fra Canal Grande i Venedig, papiret er det nye Basic Grey papir, elsker simpelthen det papir!

Dette foto er ligeledes fra Venedig, alternativ fragt og varelevering i forhold til herhjemme. Imponerende som de kan manøvrere bådene ind og ud mellem store og små både og alle gondolerne. Og så er det ellers op i de små stræder med kasser på sækkevognen, mens de kæmper sig gennem turistmængden og råber "attenzione - attenzione"...og så flytter man sig selvfølgelig! Papiret er også nyt fra Basic Grey, derudover er der brugt masser af knapper, filt hjerter syet med scrappers floss og bogstaver og lidt doodling mere eller mindre, her og der!

onsdag den 5. september 2007

Vores sidste kat er her ikke mere

I går måtte vi tage de tunge skridt til dyrehospitalet, da Dina, vores perser, havde en knude nederst på maven, og som vi nok vidste på forhånd, så var det en kræftknude. Vi havde snakket om, hvad vi skulle gøre, skulle vi lade hende operere, eller? Vi prøvede desværre det samme med Malle for 2 år siden, de fjernede knuden, men hurtigt kom der flere, hvorefter hun blev dårligere og måtte aflives. Den beslutning tog vi også i går, da vi og dyrlægen mente det var det bedste for Dina, og det var jo hendes hensyn der var størst. Så nu er hjemmet uden kat, for første gang i MANGE år... Dina blev 12½ og Malle knap 14. Der forinden har vi haft almindelige huskatte, og ellers de 3 perserkatte. Vi har lovet os selv, at vi lige vil summe og lade den næste tid vise, om vi skal have kat igen, og i så fald, hvilken race. Men hvis, så bliver det en indekat igen. Vi har jo stadig bur/løbegård som kattene har elsket at være i. På den anden side flyver børnene jo nok snart fra reden, og så er der kun os to "gamle" i huset, hvem skal så passe den når vi ikke er hjemme? Og modsat, så savner man den når man er alene hjemme! Dét er også med i overvejelserne. Det er meget underligt, for vi har haft kat, siden vi flyttede sammen i det lille rækkehus for 25 år siden!! Kan vi leve sammen uden kat?! ;-) LOL... det går nu nok, men tomt, det er det!

BOH - Bogen om Hjemmet



Majer har på hendes blog lavet en udfordring, BOH -Bogen om Hjemmet. Den er jeg også hoppet med på, da jeg synes det er en ligeså god ide, som en BOM! Denne her handler om vores hjem, og "livets gang i nr 63". Dette er forsiden og teksten dertil. Tekstideen er liftet fra Majer, da jeg som altid ender med flere fotos på, og også har en lille historie til købet af vores hus. Materialerne er fra DCWV og Cherry Arte "Classic Coffee", alle papirkanter er sværtet med brun sværte, og derudover er der brugt rubons, loopy-brads, foto-anchors, knapper og snor. Så er det jo spændende hvilken udfordring Majer finder på næste
gang ;-)
(.. og tak fordi du kigger med her hos mig ;-) )

søndag den 2. september 2007

Scrap-møde-hyggedag


Dette LO startede jeg på hos Netti i går, til vores lille scrap-møde-hyggedag sammen med Sabina og Marianne! Billederne er fra vores sommerferie, og er taget i Caorle, på en lille gåtur, mens der var siesta. Så der var stille i byen, og kun cafeerne og spisestederne var åbne. Vi elsker bare den italienske stemning og atmosfære der er i de små lokale byer.
Materialer er fra Basic Grey Blush og lidt rester i karton fra DCWV og Bazzill.
Jeg har også et BOM og et BOH (Majer) LO, jeg gerne vil have lavet snart, så det bliver vist nødvendigt med lidt strukturet scraptid de næste dage. Og ellers skal tiden vist bruges på at rydde op i scraptasken og forberede et par LO´s til Scrap-a-mania på lørdag, jeg skal med for første gang, og jeg glæder mig helt enormt! Og regner IKKE med at få scrappet så meget... tiden går vist med så meget andet, har jeg fået fortalt :-D!
Glæder mig til forhåbentlig at hilse på jer IRL også!
Related Posts with Thumbnails