CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 29. februar 2008

Doodling-briller

Nogle siger, at det er et alderstegn...deriblandt min optiker ;-). Jeg har nu haft briller i godt 2 år, og var for 14 dage siden til brilleeftersyn +synsprøve. Jeg havde en fornemmelse af, at der var en ændring i min læsestyrke...og det blev så bekræftet. Jeg skal have stærkere styrke og større læsefelt... synes godt nok det var hurtigt...men hvad gør man så: Får nyt glas i de nuværende briller eller køber nye...? Tja, da glassene koster "en bondegård" valgte jeg nye, så har jeg også de andre som reserve/ekstra briller, de kan da stadig bruges, det er blot lidt mere anstrengende at læse og arbejde med dem på. De første briller jeg får på er dem jeg valgte...og min første tanke var: "Doodling-briller...!!!" Jeg sagde det dog ikke højt :-), men jeg fik 3 par med hjem og valget faldt på de her brune med blomstermønster på stængerne, efter at hve forespurgt familie, venner, kollegaer - og optiker LOL. Så kræver det vist bare lige lidt tilvænning med glassene og de her "doodling-briller"!

mandag den 25. februar 2008

Scrapbook Queen 3 og 4

Igen var der en masse flotte LO´indsendt i Multi´s konkurrence, både til opgave 3 og 4. Og stort tillykke til vinderne, det var også nogle super flotte LO´s!

Opgave 3 bestod af en skitse, som skulle liftes omkring emnet kærlighed. Og kærlighed kan jo være mange ting og beskrives på mange måder. I det her tilfælde valgte jeg nogle gamle/ældre fotos, som jeg længe gerne har villet scrappe. Min familie stammer fra Samsø, og jeg har nogle af de skønneste minder derfra, sammen med min elskede familie. Både som barn, ung og nu som hustru/forælder nyder jeg og min familie at komme derover. 2 af billederne er fra en ferie i 1995, hvor Casper og Rikke sidder ved hybenbuskene i Sælvig og nyder en is i solnedgangen. Biledet i midten er fra mine bedsteforældres guldbryllup.
Materialer er alt fra Basic Grey, den pink tone, har jeg valgt ud fra Rikkes bluse og hybenblomsterne, det midterste foto er der jo en forfærdelig masse 80ér farver i LOL! Derudover er der brugt filt blomster og hjerter.

Opgave 4 var straks værre - kravet var:
1 x karton
2 x blomster
3 x fotos
4 x mønsterpapir
5 x knapper
6 x bånd
Dette var så mit bud - sendte det afsted vel videne at det evt. ville blive disket - men det røg med i bunken - jeg skrev en materialebeskrivelse da jeg sendte det, og måske er det derfor det blev accepteret. Det kan være svært at skelne de forskellige materialevalg når man ikke ser det IRL. Men om jeg havde fået de 10 point eller ej, så er jeg glad og tilfreds med LO´et, og det tæller mest, da det skal i mappen sammen med de andre ferie LO´s. Jeg har brugt mit favoritpapir fra MME, samt crispy- og organzabånd, blondebort som bånd, blomster fra Prima, knapper, brads, thickers og sværte.
Jeg har så stadig et hængeparti, da jeg endnu ikke er startet med at tage time-billederne...og når jeg det ikke, så hopper jeg over de projekter hvor de hører med, that´s life ;-) Det er jo kun for sjov i den sidste ende! Ha´ en rigtig dejlige uge og tak fordi du kiggede med :-D

torsdag den 21. februar 2008

Igang med stemplerne...

Så fik jeg øvet mig lidt mere med stempeltryk og farvelægning. Det er nu lidt hyggeligt, og samtidig kan jeg sidde i stuen og være lidt social samtidig :-)
Disse kort med stempeltryk af de skønne gamle mennesker er farvet med akvarelblyanter. Alt papir er rester fra Basic Grey, samt lidt blomster, sømbrads og papir blondebort. Jeg kan ikke undvære sværten så derfor er alle kanter sværtet, ligesom jeg har doodlet selve kartonen yderst.

Det samme gælder for disse sprudlende damer... :-) som er holdt i de rødlige farver, også med restepapir fra Basic Grey, hvid BG blomst, knapper, små prima blomster og brads. Og igen sværte og doodling langs kanten. "Tillykke" er lavet med stempel. Nu tror jeg jeg vil forsøge mig med Magnolia stemplerne mens jeg nyder en kop friskbrygget aftenkaffe :-D
Rigtig god weekend - snart - og tak fordi i vendte jeres vej forbi mig :-)

søndag den 17. februar 2008

LO og kort


Dette LO fra vores sommerferie ´07 lavede jeg til Holstebro-scrap i torsdags. Jeg havde planlagt at pakke tasken til kort"produktion", men jeg blev nødt til at køre hjemmefra noget tidligere, derfor tog jeg alt, som det stod fra i lørdags hvor vi var til crop i Skive!! Og derfor havde jeg ikke stempler med!! Jeg havde godt nok svært ved at komme igang med LOét og finde papir mm, nok fordi jeg havde kort i tankerne. Men dette blev resultatet, og jeg vil ikke pille mere ved det! Jeg kan desværre ikke huske hvor papiret er fra, men det store ark og arket med det stribede er fra Sabina, ligesom den selvklæbende blondebort.

Dette kort er lavet af rester fra BG, med et stempel som jeg har lånt af Kirsten. Jeg er aldrig rigtig selv kommet igang med (alle) de Magnolia stempler jeg købte til SAM....dette er nu min udfordring - jeg SKAL have gang i dem!! Og øve mig i at farvelægge :-)

Og så et kort uden stempler - jeg har en fornemmelse af, at det nok er det jeg hælder mest til :-/, men det må tiden jo vise! Her er alle materialer fra Heidi Grace/Sabina, kagerne er klippet ud fra papiret og sat på karton. Diecuts er også fra HG. Det er en rigtig lækker serie, som vil være godt til fødselsdags LO eller kort.
Håber i alle har nydt weekenden - nu skal vi jo til at lade op til en ny uge.

søndag den 10. februar 2008

Crop i Skive

Ja, igår var vi så igen nogle scrap-gale quinder der var samlet hos Sabina i Skive! Det er månedens scrap-højdepunkt. Vi shopper, hygger, snakker, scrapper, spiser kage og pizza!! (...og frugt!) og så bliver der ellers scrappet løs hele dagen.
Det første LO jeg lavede, er med et billede af vores datter - taget på fersk gerning - hun vil IKKE fotograferes - mens hun lå på sengen, med ansigtsmaske, agurkeskiver på øjnenene, samtidig med at hun lavede udstrækningsøveler op ad væggen!!! Godt jeg var på pletten den dag, synes det er et sjovt foto og historie at gemme.
Farverne er holdt i de grønne farver (fra agurken...) i papir fra Tres Jolie fra MME - elsker simpelthen det papir! Og så ellers en masse knapper, selvklæbende papirbort og en enkelt hjemmetegnet blomst.

Denne smukke buket fik jeg sidste fredag af mine chefer.... uden nogen nærmere begrundelse, har hverken fødselsdag, årsdag eller andet, men det var "...bare fordi..". Ih, hvor blev jeg glad! Den står fortsat og pynter i stuen!
Det store stykke pink papir har jeg fået af Netti, det andet er fra Sabina og er fra Heidi Grace.

Og så endnu et London-LO. Ja, vi så og oplevede EN MASSE! Her fra Trafalgar Square. Jeg har valgt at lade fotoet af skiltet fungere som titel, og så ellers pyntet med lidt magic mesh, bånd, blomster og brads. Jeg har valgt at lade den "røde" farve fra skiltet gå igen i blomsterne, og farverne på LOét ellers er holdt i de blå-grønne farver, med papir fra Wild Asparagus.

Da jeg så kommer hjem og checker tekst-tv (en af mine laster hihi) læser jeg at der er storbrand i Camden Market i London, et af de steder vi også besøgte, og at en del er brændt ned...og ja, der er altså en hel del der kan gå op i røg! Synd og skam, for det er også et sted, der kan anbefales at besøge!
Fortsat god søndag til jer alle - og tak fordi i vendte vejen forbi mig!

fredag den 8. februar 2008

Pizza Boys og London LO´s


Dette LO er lavet til Holstebro-scrap. Billederne er fra vores sommerferie 2007, i Italien. Min bror og hans familie lå på campingplads 1 times kørsel fra os, og en af dagene fik vi besøg af dem. Uheldigvis var det lige den dag, hvor livredderen på stranden forbød os at bade på det tidspunkt vi var dernede - det er 1.gang vi har oplevet det, men strømmen skal vi jo tage os i agt for. Så blev poolen nydt, og om aftenen hentede vi pizzaer - masser af pizza! De blev nydt - Emil havde dog lidt problemer med at bide p.g.a. rokketænder. Men også han blev mæt hehe :-D. Cirklen er totalt liftet fra Netti :-) Materialer er karton fra DCWV, alt papir og udskårne blomster er fra BG Mellow + lidt knapper, thickers, sværte og scrappers floss.

London Eye er selvsagt fra min London-tur. Pariserhjulet er 135 m. højt, og udsigten derfra er fantastisk - ikke mindst i det dejlige vejr vi havde den dag. Turen rundt tager ½ time - hjulet kører uafbrudt, så du stiger stille og roligt på og af. En tur, jeg vil tage igen, hvis/når jeg igen besøger London! Det kan varmt anbefales. Alt papir er fra DCWV, og derudover er der brugt thickers, crispybånd, selvklæbende blomsterbånd, filtblomster, brads, sværte og Heidi Swapp blok til tekst.

Billederne her er fra Carnaby Street, med de fantastiske modebutikker. Juleudsmykningen dér var meget særpræget. Aldrig har jeg set så store guirlander hænge ude mellem husene. Kæmpe store folie guirlanderi rigtige pang-farver. Joan, som jeg rejste med, og som er dekoratør, gjorde store øjne, studerede alle detaljerne :-D. Nogle steder var de sat op, både inde i butikkerne og udenfor, således at det så ud som om, at guirlanderne gik gennem ruden fra butikken og ud på facaden. Rigtig flot var det. Materialerne hertil er fra BG Mellow, magic mesh, crispybånd, thickers, filtblomster og brads.
Nu skal scrapkufferten pakkes, for i morgen er der igen scrap i Skive - jeg glæder mig enormt til en dag med masser af hygge og scrap, vi elsker simpelthen de lørdage :-D.
Ha´en rigtig dejlig weekend alle sammen, og tak fordi i kigger forbi ;-)

søndag den 3. februar 2008

LO´s med Franz


Disse to LO´havde jeg indsendt til MSC, men eftersom bladet lukker og slukker, viser jeg dem her i stedet for. På det grå/sorte LO, er Franz ca. 2½ mdr. gammel og en rigtig gavtyv! Det er han stadig væk, men mere som en fræk teenager der er i gang hele tiden, og som holder os andre i omdrejninger. Materialerne: Papir er fra Scrapworks "Formal Affair", DCVW karton, Thickers bogstaver, vinyl figurer fra TownHouse/Am.Crafts, hjertebrads fra Rayher og scrappers floss.

Jeg tror, at alle os scrappere der har katte, har selskab af katten mens vi scrapper. Jeg har i hvert fald, og han skal helst ligge midt i det hele - "man er vel omdrejningspunktet i familien" tænker Franz i hvert fald! Så det sørger han for at blive...det er da vældig hyggeligt, men til tider også vældig besværligt ;-). Så når jeg nu skal til at indrette scrap/kontor-værelset, er jeg nok nødt til at udtænke en plads til Franz også - hvor han forhåbentlig så vil ligge!!
Materialer er fra Tres Jolie + et par andre "ukendte", Heidi Swapp blomster, crispy bånd, knapper, scrappers floss, skumalfabet fra Creativ Company og sværte.
Tak fordi du kiggede med, og fortsat god søndag :-D

fredag den 1. februar 2008

SIF konkurrence og Scrapbook Queen 2


Dette LO lavede jeg til skitsekonkurrence på SIF. Billedet er fra Caspers skiferie i Canazei, Italien i 2006. Skitsen var lavet af Marolle, og derudover skulle vi lave et jule/vinter LO eller kort. Så jeg var i gemmerne efter dette billlede, da jeg ikke rigtig havde hverken julebilleder eller vinterbilleder som ikke allerede var scrappet...men så kom jeg i tanke om dette, da jeg kun har lavet nogle få LO´s til Casper fra dén ferie.
Materialer: Papir fra MME Frost - 4 slags
Blå karton fra DCWV
Vinyl embellisments fra Rayher
Similisten, punchede snefnug, sværte, thickers og hvid pen.

"Go Wild" LOét er lavet til Multiscraps 2. udfordring, som lød: Brug maling, brug 1 billede uden mennesker og brug 1 udskåret figur. Jeg har udskåret elgen....blev bekræftet i, hvorfor jeg ikke skærer mere end jeg gør LOL...og så er det jo lidt "dumt" at vælge så lille en figur ;-), men jeg var lidt tom for ideer, da jeg lavede LO´et, og billedet er fra alperne i Italien/Østrig - og om der er elge dernede....det tror jeg ikke, men hva`?! Men det var en sjov og anderledes udfordring, og noget anderledes end det jeg plejer at lave.
Materialer: Papir fra Lil Davis, Stacey Claire Boyd
Udskåret elg, MM maling duppet på med bobleplast og malet rundt i den buede kant
Bånd, brads, Thickers, slebet med sandpapir på foto og revet papir
Tak fordi du kiggede med her hos mig og rigtig god weekend.
Related Posts with Thumbnails