CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

torsdag den 29. december 2011

Mini-crop hos mig...

.... i dag mødtes vi 5 quinder for at scrappe og hygge. Det blev både scrappet og hygget og spist lidt ind i mellem. Smil de damer :))... koncentrationen var stor, især når der vimses med kameraet ;)
Anette drønede som vanligt derudaf med layouts, jeg tror det blev til 2 færdige layouts i dag! Susanne havde gang i de søde små "ballet-figurer" til at hænge på juletræet (næste år) og bestillingerne er allerede på vej :) Lissy og Kirsten havde gang i kortene, og det samme havde jeg... jeg havde ellers forestillet mig at jeg kunne komme igang med albummet til julen 2011...men det var lidt nemmere at gå igang med kortene, jeg mangler MEGET de almindelige kort, efter at have lavet en hulens masse julekort. Her kommer lidt af det jeg nåede i dag og aften:
Jeg havde fundet mine papir-stacks frem for at bruge af dem, og alle kortene er med diverse papirer derfra. Den smukke tekst-die fik jeg af Anette...hvilken skøn stak hun havde af dem ;))
Dette er også et alm. kort, med Sizzix fugle skåret ud i kork. (Die lånt af Kirsten)
Denne tag er lavet med et af mine nye Hero Arts stempler der er embosset og farvet med distress ink. Det skal bruges til en vingave.
Det var alt for nu, jeg vil krybe ind på scrapværelset igen...nu er man jo ligesom i scrapmood...det er svært at stoppe igen.
Jeg vil samtidig ønske jer alle et
Rigtig godt nytår
og sige 1000 tak for jeres dejlige kommentarer i årets løb, dem er jeg meget glade for :))

fredag den 16. december 2011

Mere jul end "ugl"er...

jo, vi juler skam herhjemme....mon ikke snart julestemningen indfinder sig...jeg gik lige med kameratet i dag, og tog lidt snapshot af noget af vores julepynt. Jeg har en plan om at lave lidt flere julelayouts i år, eller måske et minialbum omkring julen 2011...
Jeg er vild med Maileg og Medusa julepynten. Vi har lidt her og der, og helst ikke for meget...iflg. manden min ;) Ellers elsker jeg også lys og bling...jeg har samlet en masse små kugler og naturkogler i en glasskål...synes det ser lækkert ud, når stearinlysene skinner ned på... så har vi en nissefamilie, som vi fik i bryllupsgave af vores dagplejemor...og de har sin faste plads ved fjernsynet...et år var de ikke kommet frem, og det passede ikke sønnen....han var altså voksen, men traditioner er også dejlige! Og heller ikke ved juletid kommer vi uden om Franz....han er altså der hvor det hele foregår!
Medusa snemænd på bogreolen, et fad med forskellige lys og Medusa pynt... og kalender dekorationen som står i alrummet...indrømmet, den er KØBT i år...uhhh det er vist aldrig sket før!
Glas snefnuggene er købt hos en lokal glaskunstner, hvor jeg selv har gået til glasfremstilling et par sæsoner. De er virkelig smukke, når de hænger i karnappen! I stuen har vi en lav-gren i en vase, hvorpå der hænger forskellige stof-jylepynt...indrømmet, første dag var Franz meget interesseret i det...nu har han heldigvis mistet interessen... for det meste :) Et par store smukke julekugler hist og pist gør det hele lidt hyggeligt også. Familie-grisen har efterhånden stået model til meget, men den kommer trofast frem hvert år :).... noget er nyt, noget er gammelt, noget har historie...sådan skal det helst være.
God weekend til jer alle, jeg håber julestemningen efterhånden er på vej hos jer :)

torsdag den 15. december 2011

Vi juler og "ugler"....

...ja, jeg var altså nødt til at afprøve et af mine nye Hero Arts stempler! Jeg er vild med de nye uglestempler, og dette stempel fandt vej i min indkøbskurv :). Kortet er total liftet fra det nye katalog, det var lidt nemt at komme igang på den måde...oven på alle de julekort der efterhånden er lavet ;)
Det kan jo i grunden bruges til både fødselsdag og "graduation", studenter mm.
Ellers er her mere eller mindre travlhed...havde julefri i mandags og fik købt en hulens masse julegaver :). 5 arbejdsdage tilbage, der mangler endnu et par gaver og at blive lavet konfekt, men nu er det jo snart weekend. Lørdag aften nydes med gode venner her hos os.
Rigtig god weekend derude, og tak for jeres kommentarer, det varmer :)

fredag den 2. december 2011

Hjerte-kuvert kort

...ja dette kort har jeg vist haft liggende i...måske et par måneder..! Jeg har plejet mig selv herhjemme de sidste 1½ dag, med en mega forkølelse som har sat sig på både næse, øjne, hals og stemme..SURT! Så jeg tuller ligeså stille rundt og kommer lidt på højkant igen. Skabelonen til dette kort har jeg lånt af Lissy. Det er ganske simpelt. Selve kortet er skåret ud i hjertefacon og falset så det kan foldes sammen til en kuvert. Alle materialer (papir, bånd, swarowski krystaller og blade) er fra Riddersholm.
Kortet er holdt sammen af en banderole af papir og bånd som nemt kan trækkes af, så kortet kan foldes ud:
Jeg har valgt kun at beklæde de midterste stykker, da papiret er så flot i sig selv.

Et close-up af de lækre swarowski krystaller, de glimter altså lidt mere og lidt flottere end alm. bling :). Fuglen og de gyldne blade er også fra Riddersholm. En lille plast-fugl som har fået lidt sværte. De gyldne blade er fra noget "ruskinds-bånd", som hænger sammen bladvis...rigtig lækkert
Nu venter der en kop Dolce Gusto Americano...dejlig rygende varm :) Ha´ en dejlig aften :)
Related Posts with Thumbnails